اقامت موقت یکساله است وبعد از اتمامش میتونید تمدیدش کنید.ودر واقع اقامت توریستی بهش میگن .
اقامت دائم اقامت همیشگی است وبهش وطن داشی میگن و شما پاسپورت ترک میگیرید .
سلام من يه اتباع عراقي هستم ميشه توضيح بديد چه راههايي هست كه من ميتونم شناسنامه تركيه رو بگيرم بيزحمت آسونترين راه رو به من بگيد مثلا باخريدخونه به قيمته 600مليون تومن ميتونم پاس تركيه بگيرم ؟؟؟
اقامت ترکیه در حال حاضر ماشالا دیگه از مسافرت و اقامت داخلی راحت تره. بهتره که فقط خوب راجع به روشها و شرایطش تحقیق کنیم. بنده الان خودم 3 سال هست که مقیم ازمیر هستم. اصلا هم فکر نمیکردم به این راحتی ممکن باشه. دوستان فقط با توجه به شرایطتون روش مهاجرتتون رو انتخاب بکنید. این نکته خیلی مهمه.
بنظرم یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت ترکیه هست. چیزی که من خودم تجربه کردم و البته تو طول این مسیر از یک مرکز تخصصی خدمات مهاجرت کمک گرفتم. در مجموع گرفتن اقامت ترکیه نسبت به بقیه کشورهای اروپایی خیلی ساده تر و راحت تره. فقط شما باید بدونید که از چه طریقی میخواید اقدام به مهاجرت کنید و کدوم روش براتون مناسب تره. همین.
می تونید از سایت دکتر مخبری برای این کار استفاده کنید که می تونه کمک کنه تا در مسیر مهاجرت بتونید راحت تر گام بردارید و به مشکلات کمتری بربخورید. drmokhberi.com
این پاسخ 3 هفته، 3 روز پیش توسط مهرآیین مخبری اصلاح شده است.
این پاسخ 3 هفته، 3 روز پیش توسط مهرآیین مخبری اصلاح شده است.